CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~My buddy list~

Coupled on 22/11/ 2010

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, July 26, 2012

Rose paper flower


Assalamualaikum.....ade sespe tak!! ?? 
 rose paper flower?? 




haaa dah berjaya buat sikit2 paper rose nih..try jek terus letak kat dashboard nak tengok hasilnye.. 
lau tengok dekat2 rase mcam tak cantik jek..tp bile dh try letak jauh di sudut 'kamar hatiku' bolehla jugak..
kene berusaha keras lagi agar nampak lg perfect..hehe 
tuk ape rose nih?? 
haaa nasibla dah lepas majlis tunang..lau belom dah buat dah hiasan tuk pelamin mini.. 
memang save sangat kosnya.. 
so future plan adakah ianya akan digunakan tuk pelamin nikah?? 
wait & see.. 
ok daaa... 




10 comments:

BIE said...

alololo.. comelnya.. camtik la bunga tu mia. Kretifnyaa :) Keep it up yunk.. buat banyak2 utk pelamin. sure menarik

LotsofloveMia said...

hehe time kasih bie..tuhla besar2 lak bunganya tuh..mesti meriah..:)

InaYusoff said...

memang..
klu dedepan memang tak berapa nak cun..
kalau jauh...baru nampak okeh..

LotsofloveMia said...

mesti ina pon pandai buat bunga nih kan..bila dh siap tuh rase seronok dapat belajar buat bunga ros ni.hehe

Liyana said...

oit rajin nye ko mira... hehe... dulu pun aku beria sume nk diy.. sudahnye sume beli.. haha

LotsofloveMia said...

haha...tengokla mane yang boleh gunakan..kite wt sndri.tp preparation tuk kawin aku mmg xnk D.I.Y rasenye... stress aku t.:D

chil&zam said...

kalo ader tutorialnye cerita lah..wonder jugak camne nk buat tu.. :)

LotsofloveMia said...

nak tahu tutorial mia belajar dari blog cik dila..jengukla link nih.... :) http://iamhersoulmate.blogspot.com

nur said...

cantiknya

LotsofloveMia said...

terima kasih nur..