CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

~My buddy list~

Coupled on 22/11/ 2010

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, September 24, 2012

Kisah burger 'Terbakar'

As-Salam Semua....
haishhh..nk update sikit jek story nih..
haaa malam tadi  9.00 pm mia & mr tunang berjaya makan burger bakar..hik hik hik.
cite mungkin dah tak famous dah pon sal burger bakar nih.. 
tapi nih la kenyataan hidup mia bersama mr tunang..kiteorang daripada sebelum puasa 
hari tu teringin 'mengidam' nak makan burger bakar...even bulan puasa pon try pergi ke tempatnye..tapi ..hampa...sian sian..
bile sampai kedai burger ni jek..
aikkk makcik pakcik kedai tutuplaa..burger dah abes laaa...
pelbagai halangan yg kami hadapi tuk rasa burger nih...
bab kate pepatah tak de rezeki nak oiii... (kate pakcik) huhuhu... 
Akhirnye Alhamdulillah..setelah hampir 4bulan nk rase burger ni..
baru la nih dapat merasa... hehehe siannnye kami-kami nih. 

location : uptown kota damansara
Burger ombak rindu & Burgembira

Pilih-pilih jangan segan

haaa untung dorang nih saya tolong buatkan promosi sekali..hehehehe... 
next time datang lagi tuk merasa burger KLCC tuh... 
so far 'Terbaiiikkkk" (thumbs up) hehehe 

tapi semalam mr tunang cakap nk cari giant burger kat shah alam..
ade sesape tahu lehla bg info... 
hehehe

ok daaaa daa... 



16 comments:

cik mah said...

menyelerakan....sedapnyer tgok...nk kn cuba juga ni...giant burger tu dekat seksyen 7 shah alam...dekat unisel klau xsilap....

LotsofloveMia said...

mesti cik mah dah pernah rase .. ok thx info tu t bolehla cari & makan yum3x..heee

cik mah said...

Blum lg..hehege...cik mah tgok kat jalan2 cr makan..heheheh

LotsofloveMia said...

hehehe...jom2 cik mah..nanti bolehla try jugak.heee

Nn said...

xpnh try. kt ne nk cri burger bakar ni? selalu dgr org cerita je,

LotsofloveMia said...

@nn: miya pergi ni dekat uptown kota damansara. tapi lau nn nak tahu lebih lanjut pergi ke FB dorang rawang burger bakar.

Zila Zainal said...

terus jadi lapar aaaa

LotsofloveMia said...

@ zila : haaa jom la makan.. hehe

orked violet said...

aLamak..teringin nye..xpenah rs Lg.. =(

sya-orked.blogspot.com

s h a said...

sedap je nampak burger tu...btw, salam kenal...follow kamu... :)

LotsofloveMia said...

@orked: pergilah try...hehe done follow u..

Sha : salam kenal sha.. thx follow u back.. :) jom mkn burger bakar.. :)

iedchan said...

banyak kan burger2 pelik skng..satu pun sy tak pernah rasa lgk..teringin nak rase..hehe..tp balik2 makan buger ramly dekat ngan uma...Hehe..

Dhiera nadhirah said...

burger giant dekat shah alam tu adakah maksud kn burger yazid?? yg plg kecik 500g daging? klo betul, dekat food court belakang unisel tu je~

LotsofloveMia said...

iedchan : betul tuh....sape yg suke nak makan burger tuh lehla try benda baru..hehehe

Dhiera : thanx for info... ok nti leh try g sane pulak jalan2 cari burger... :)

khadijah said...

sedapnye burger bakar, pernah try sekali je, kat johor brger bakar baru nak membangun, i'm ur new follower, jom singgah blog dija, salam perkenalan :)

missGogreen said...

baru follow awak..salam perkenalan
burger kat shah alam tu dkt area unisel :)


http://cikgogreen.blogspot.com